Köpvillkor

Köpvillkor

Dessa villkor gäller när du gör en beställning via www.hybrisfashion.se hemsida och därtill hörande sidor. Du som köpare ingår ett avtal med Åsa Sjö AB: konkursbo, org nr: 559108-7845, Köpmansgatan 23, 302 42 Halmstad. Villkoren är tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställning via ovannämnd webbsida och därtill hörande sidor. För att kunna göra beställning på Hybris webbsida, måste du ha fyllt 18 år. Hybris förbehåller sig rätten att neka eller ändra din beställning i enskilda fall. Allt innehåll som publiceras på sidan tillhör Hybris och konkursboet, och får under inga omständigheter kopieras eller användas utan Hybris skriftliga godkännande.

Produkt
Varje produkt anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. Hybris reserverar sig för eventuella bild- och skrivfel på webbsidan. All bildinformation på webbsidan ska betraktas som illustrationer. Avvikelser kan förekomma mellan bildinformation och den äkta varan.

Plock av order & leverans
Plock och utskick av order sker oftast samma dag, om beställningen inkom innan kl 15. Under perioder med högt ordertryck kan plock av order ta upp till 2 dagar. Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar från det att din beställning görs (något längre vid helgdagar). Skulle någon vara tillfälligt vara slut får du ett meddelande om detta. Om den restade varan inte inkommer hos Hybris inom 5 arbetsdagar delas leveransen upp i två, så att du slipper vänta mer än nödvändigt på den varan/varor som fanns på lager. Oftast kan de vadderade breven och brevlådeanpassade lådorna användas så att du får din leverans direkt hem i din brevlåda och slipper hämta ut på ett utlämningsställe. Om din order är för stor för brevinkast (höjd 2,5 cm) kommer du att få en avi för uthämtning.

Byten & returer
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Sekretesspolicy
När du lägger din beställning hos oss uppger du din e-post adress, leveransadress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Trygg betalning
Betala i Hybris webbshop direkt med Swish och sköt alla dina transaktioner på ett säkert och smidigt sätt, utan att lämna ut känsliga uppgifter.